ПТН MСС - распоред испита Јанар - 2022. године

 

 

Студијски програм: Прехрамбена технологија - Мастер струковне студије

 

РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА Јануар 2022.

 

 

  Прехрамбена технологија   РАСПОРЕД ИСПИТА Јануарски рок
Редни број Предмет Семестар Датум Време Учионица
1 Предузетништво  1 18.01. 16.00 Уч 2
2 Сервиси е-пословања  1 21.01. 16.00 РЦ 1
3 Одабрана поглавља из технологије брашна 1 26.01. 16.00 Лаб 3
4 Одабрана поглавља из технологије млека 1 26.01. 17.00 Уч 5
5 Управљање заштитом животне средине у прехрамбеној индустрији 1 24.01. 16.00 Уч 3
6 Специјална пива и јака алкохолна пића 1 20.01. 16.00 Лаб 3
7 Неконвенционална исхрана 1 22.01. 10.00 Лаб 2
8 Одабрана поглавља из технологије воћа и поврћа 1 28.01. 16.00 Лаб 3
9 Технологија воде 1 28.01. 18.00 Лаб 3
10 Наука о вину, специјална и воћна вина  2 29.01. 14.00 Лаб 2
11 Хемијске методе у анализи хране 2 19.01. 16.00 Лаб 2
12 Примена ензима у технологији хране 2 24.01. 16.00 Уч 3
13 Нове технологије паковања хране 2 25.01. 16.00 Лаб 3
14 Стручна пракса 1 2 23.01. 11.00 Лаб 2
  Учење кроз рад 1   29.01. 15.00 Kab 7
15 Микробиолошке методе у производњи хране 3 22.01. 11.00 Лаб 2
16 Управљање квалитетом и безбедношћу хране 3 26.01. 16.00 РЦ 2
17 Нове технологије у производњи кондиторских производа 3 20.01. 17.00 Уч 5
18 Примењен истраживачки рад 3 24.01. 16.00 АМФ
19 Управљање складиштимаи чување хране 4 21.01. 16.00 Лаб 2
20 Патогени микроорганизми у храни 4 19.01. 16.00 Уч 5
21 Машине и апарати у прехрамбеној индустрији 4 28.01. 16.00 РЦ 2
22 Биоконверзија агроиндустријског отпада 4 29.01. 13.00 Лаб 2
23 Нова храна и дијететски производи 4 29.01. 13.00 Лаб 3
24 Стручна пракса 2 4 25.01. 17.00 Лаб 3
  Учење кроз рад 2   29.01. 15.00 Kab 7