Сензорна анализа хране - резултати испита одржаног 13.7.2020.

 

Сензорна анализа хране - резултати испита одржаног 13.7.

 

 

студент:

 број бодова на испиту: 

укупан број бодова (оцена):

 

 

 

1. Јована Димић 

43

91 (10)

2. Ивана Поповић

28

76  (8)

3. Милица Ковачевић

25

74  (8)

4. Александра Стојановић

21

71  (8)

5. Моника Радосављевић

15

63  (7)

 

 

Сензорна анализа хране и пића (изборни предмет - Прехрамбена технологија и нутриционизам 2015):

 

студент:

 број бодова на испиту:

укупан број бодова (оцена): 

 

 

 

1. Сашка Вељановска

 34

82 (9)

 

Остали кандидати нису положили испит. Упис оцена у индекс ће се обавити у четвртак у 11 часова у учионици број 5. 

предметни наставник

мр Милош Пурић

 

 

Биохемија-резултати другог предиспитног колоквијума од 30. јуна 2020

 

Биохемија-резултати другог предиспитног колоквијума од 30. јуна 2020

 

Опширније...

БИОХЕМИЈA - резултати предиспитног колоквијума од 23. јуна 2020

РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИСПИТНОГ КОЛОКВИЈУМА ИЗ БИОХЕМИЈЕ

ПРВА ГРУПА 23. 06 2020.

Опширније...

Инструменталне методе анализе - резултати предиспитног колоквијума од 24. јуна 2020

РЕЗУЛТАТИ ПРЕДИСПИТНОГ КОЛОКВИЈУМА ИЗ ИНСТРУМЕНТАЛНИХ МЕТОДА АНАЛИЗЕ   24. 06 2020

Опширније...

Резултати колоквијума код проф. др Вишње Сикимић - јун 2020.

Резултати колоквијума који су одржани 22.6.2020.

Опширније...

Обрада намирница - резултати колоквијума од 17. јуна 2020

РЕЗУЛТАТИ  КОЛОКВИЈУМА одржаног 17.6.2020. у 14 сати

Опширније...