Мастер - ПТ - распоред предавања - пролећни семестар - 2022/23

 

 

Мастер струковне студије - Прехрамбена технологија

  

 

II семестар 
Р.бр. Предмет Шифра ВП Датум Време Дан Просторија
1 Наука о вину, специјална и воћна вина 4М_НВП_21 О 06.05.2023. 08:50-13:45 субота П3-12
13.05.2023.
20.05.2023.
2 Хемијске методе у анализи хране 4М_ХМХ_21 О 31.03.2023. 14:50-19:45 петак П3-12
07.04.2023.
21.04.2023.
28.04.2023.
29.04.2023. 08:50-11:15 субота
3 Примена ензима у технологији хране 4М_ЕТХ_21 О 24.02.2023. 14:50-19:45 петак П2-7
03.03.2023.
10.03.2023.
17.03.2023.
18.03.2023. 10:30-12:55 субота
4 Нове технологије паковања хране 4М_ТХП_21 О 12.05.2023. 14:50-19:45 петак П3-12
19.05.2023.
26.05.2023.

 

 

IV семестар 
Р.бр. Предмет Шифра ВП Датум Време Дан Просторија
1 Управљање складиштима и чување хране 4М_УСХ_21 О 25.03.2023. 08:50-13:45 субота П2-6
01.04.2023.
08.04.2023.
08.04.2023. 14:00-16:25
2 Патогени микроорганизми у храни 4М_ПМХ_21 О 05.05.2023. 14:50-19:45 петак П2-6
12.05.2023.
19.05.2023.
26.05.2023. 14:50-17:15
3 Машине и апарати у прехрамбеној индустрији 4М_МПП_21 О 17.03.2023. 14:50-19:45 петак П2-6
24.03.2023.
31.03.2023.
4 Биоконверзија агроиндустријског отпада 4М_БАО_21 ИЗ 24.02.2023. 14:50-18:55 петак П2-6
03.03.2023.
10.03.2023.
5 Нова храна и дијететски производи 4М_НХП_21 ИЗ 24.02.2023. 14:50-18:55 петак П3-5
03.03.2023.
10.03.2023.