Мастер - ПТ - распоред предавања - пролећни семестар - 2022/23
- Распоред предавања
- Датум последње измене уторак, 21 фебруар 2023 08:01
- | Прегледа: 338
Мастер струковне студије - Прехрамбена технологија
II семестар | |||||||
Р.бр. | Предмет | Шифра | ВП | Датум | Време | Дан | Просторија |
1 | Наука о вину, специјална и воћна вина | 4М_НВП_21 | О | 06.05.2023. | 08:50-13:45 | субота | П3-12 |
13.05.2023. | |||||||
20.05.2023. | |||||||
2 | Хемијске методе у анализи хране | 4М_ХМХ_21 | О | 31.03.2023. | 14:50-19:45 | петак | П3-12 |
07.04.2023. | |||||||
21.04.2023. | |||||||
28.04.2023. | |||||||
29.04.2023. | 08:50-11:15 | субота | |||||
3 | Примена ензима у технологији хране | 4М_ЕТХ_21 | О | 24.02.2023. | 14:50-19:45 | петак | П2-7 |
03.03.2023. | |||||||
10.03.2023. | |||||||
17.03.2023. | |||||||
18.03.2023. | 10:30-12:55 | субота | |||||
4 | Нове технологије паковања хране | 4М_ТХП_21 | О | 12.05.2023. | 14:50-19:45 | петак | П3-12 |
19.05.2023. | |||||||
26.05.2023. |
IV семестар | |||||||
Р.бр. | Предмет | Шифра | ВП | Датум | Време | Дан | Просторија |
1 | Управљање складиштима и чување хране | 4М_УСХ_21 | О | 25.03.2023. | 08:50-13:45 | субота | П2-6 |
01.04.2023. | |||||||
08.04.2023. | |||||||
08.04.2023. | 14:00-16:25 | ||||||
2 | Патогени микроорганизми у храни | 4М_ПМХ_21 | О | 05.05.2023. | 14:50-19:45 | петак | П2-6 |
12.05.2023. | |||||||
19.05.2023. | |||||||
26.05.2023. | 14:50-17:15 | ||||||
3 | Машине и апарати у прехрамбеној индустрији | 4М_МПП_21 | О | 17.03.2023. | 14:50-19:45 | петак | П2-6 |
24.03.2023. | |||||||
31.03.2023. | |||||||
4 | Биоконверзија агроиндустријског отпада | 4М_БАО_21 | ИЗ | 24.02.2023. | 14:50-18:55 | петак | П2-6 |
03.03.2023. | |||||||
10.03.2023. | |||||||
5 | Нова храна и дијететски производи | 4М_НХП_21 | ИЗ | 24.02.2023. | 14:50-18:55 | петак | П3-5 |
03.03.2023. | |||||||
10.03.2023. |