ПТ MСС - распоред испита - ЈУЛ 2022. године

 

 

Студијски програм: Прехрамбена технологија - Мастер струковне студије

 

РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА ЈУЛ 2022.

 

 

  Заштита животне средине   РАСПОРЕД ИСПИТА Јулски рок
Редни број Предмет Семестар Датум Време Учионица
1 Предузетништво  1 24.06. 16.00 Уч 2
2 Сервиси е-пословања  1 27.06. 16.00 РЦ 1
3 Одабрана поглавља из технологије брашна 1 08.07. 16.00 Лаб 3
4 Одабрана поглавља из технологије млека 1 08.07. 17.00 Уч 5
5 Управљање заштитом животне средине у прехрамбеној индустрији 1 26.06. 14.00 Уч 2
6 Специјална пива и јака алкохолна пића 1 26.06. 10.00 Лаб 3
7 Неконвенционална исхрана 1 01.07. 10.00 Лаб 2
8 Одабрана поглавља из технологије воћа и поврћа 1 09.07. 13.00 Лаб 1
9 Технологија воде 1 09.07. 15.00 Лаб 3
10 Наука о вину, специјална и воћна вина  2 23.06. 14.00 Лаб 2
11 Хемијске методе у анализи хране 2 25.06. 10.00 Лаб 3
12 Примена ензима у технологији хране 2 03.07. 11.00 Уч 3
13 Нове технологије паковања хране 2 04.07. 16.00 Лаб 3
14 Стручна пракса 1 2 02.07. 11.00 Лаб 2
  Учење кроз рад 1   23.06. 15.00 Kab 7
15 Микробиолошке методе у производњи хране 3 01.07. 11.00 Лаб 2
16 Управљање квалитетом и безбедношћу хране 3 08.07. 16.00 РЦ 2
17 Нове технологије у производњи кондиторских производа 3 26.06. 12.00 Лаб 3
18 Примењен истраживачки рад 3 03.07. 14.00 АМФ
19 Управљање складиштимаи чување хране 4 27.06. 16.00 Лаб 2
20 Патогени микроорганизми у храни 4 25.06. 10.00 Лаб 2
21 Машине и апарати у прехрамбеној индустрији 4 09.07. 10.00 РЦ 2
22 Биоконверзија агроиндустријског отпада 4 23.06. 13.00 Лаб 2
23 Нова храна и дијететски производи 4 23.06. 13.00 Лаб 3
24 Стручна пракса 2 4 04.07. 17.00 Лаб 3
  Учење кроз рад 2   23.06. 15.00 Kab 7