ПТиН - распоред испита - ЈАНУАР 2021. године

Студијски програм: Прехрамбена технологија и нутриционизам

 

РАСПОРЕД KОЛОКВИЈУМА ЗА ЈАНУАР 2021.

 

Прехрамбена технологија и нутриционизам РАСПОРЕД КОЛОКВИЈУМА  
НАСТАВНИК Предмет Датум   Учионица
мр Александар Ивковић Хемија 15 01 10 00 Амф
Инструменталне методе анализе 14 01 10 00 uč 5
Биохемија 14 01 12 00 uč 5
др Владанка Ступар Органска пољопривреда 11 01  09 00 uč2
Блажић  Милица Биологија     Lab 1
     
мр Љубовна Миронова Ђурић  Основе  инжењерске технике     uč 2
     
др Славица Чабрило Прехрамбени адитиви 14 01 10 30 uč 5
др Славица Чабрило  Технологија воћа и поврћа 14 01 12 00 uč 5
     
мр Милош Пурић Технологија вина и јап-а 15 01 12 00 uč 5
Технолошке операције 15 01 11 00 uč 5
Маркетинг исхране 15 01 12 00 uč 5
Сензорна анализа хране 15 01 12 00 uč 5
др Вишња Сикимић   Наука о храни 12 01 09 00 uč 5
Технологија кондиторских производа 12 01 09 00 uč 5
Управљање контролом и безбедношћу хране. 12 01  09 00 uč 5
Контрола квалитета 12 01 12 00 uč 5
Контрола квалитета и безбедност хране 12 01 12 00 uč 5
Технологија млека 12 01 12 00 uč 5
Специјализација-технологија млека 12 01 12 00 uč 5
Исхрана и дијететика 12 01 09 00 uč 5

 

РАСПОРЕД ИСПИТА ЗА ЈАНУАР 2021.

 

Прехрамбена технологија и нутриционизам РАСПОРЕД ИСПИТА јануарски рок
НАСТАВНИК Предмет Датум време Учионица
мр Александар Ивковић Хемија писмени 22 01 10 00 uč 5
Хемија усмени 29 01 11 00 договор
Биохемија испит 22 01 12 30 uč 5
Инструменталне методе анализе писмени 28 01 10 00 uč5
Инструменталне методе анализе усмени 28 01 10 00 договор
др Александра Јанковић Математика 25 01 10 00 AMF
др Јасминка Ђорђевић-Милорадовић Биологија 26 01 09 00 kab 2
мр Драган Шалер Примена рачунара 28 01 10 00 RC
др Мирко Благојевић Социологија и пословне комуникације 29 01 10 00 AMF
др Мирко Јовановић (мр Љубовна Миронова-Ђурић) Основе инжењерске технике 26 01 12 00 uč 2
др Љиљана Јовановић – Панић Физиологија са анатомијом 20 01 16 00 uč 5
Имунологија за нутриционисте 20 01 18 00 uč 5
Микробиологија с микробиологијом хране 20 01 10 00 uč 5
Заштита и квалитет вода 20 01 10 00 uč 5
Специјализација 20 01 10 00 uč 5
др Владанка Ступар Лековито и зачинско биље 29 01 11 00 uč 2
др Славица Чабрило Прехрамбени адитиви 25 01 11 30 uč 5
Технологија воћа и поврћа 28 01 11 00 uč 5
Технологија брашна 28 01 11 00 uč 5
Санитација и хигијена 25 01 11 00 uč.5
Амбалажа и паковање хране 28 01 11 00 uč 5
Обрада намирница 28 01 11 00 uč 5
Специјализација 28 01 12 30 uč 5
мр Милош Пурић Технолошке операције 22 01 11 00 uč 5
Маркетинг исхране 29 01 12 00 uč 5
Сензорна анализа хране 22 01 12 00 uč 5
Макробиотика 29 01 12 00  
Стручна пракса 29 01 12 00 uč 5
Технологија шећера и скроба 22 01 11 00 uč 5
Технологија вина и јапа 22 01 11 00 uč 5
Технологија меса 22 01 12 00 uč 5
Специјализација 22 01 12 00 uč5
др Миливоје Миловановић Органска пољопривреда 28 01 10 00 uč 2
др Вишња Сикимић Наука о храни 19 01 10 00 uč 5
Исхрана и дијететика 19 01 10 00 uč 5
Контрола квалитета и безбедност хране 18 01 10 00 uč 5
Технологија шећера и кондитора 18 01 10 00 uč 5
Технологија млека 18 01 10 00 uč 5
Планирање и организација исхране 18 01 10 00 uč 5
Функционална храна 19 01 10 00 uč 5
Специјализација 19 01 10 00 uč 5
др Јанковић Александра Аутоматско управљање 25 01 12 00 uč 5
др Ђорђе Михаиловић Организација рада као код електро   uč 2
др Владан Ђулаковић Заштита агросистема 25 01 09 00 uč 2
др Миодраг Станисављевић Процеси у животној средини 20 01 09 00 Kab 1
Третман отпада и рециклажа 20 01 12 00 kab 1