ПТиН - распоред испита - OKTOБАР 2 2020. године
- Распоред испита и колоквијума
- Датум последње измене петак, 09 октобар 2020 09:56
- | Прегледа: 394
Начин пријаве испита у испитном року ОКТОБАР 2 2020. године
Могуће је пријавити највише два испита.
Цена пријаве испита је 1000 динара (и за самофинансирајуће и за буџетске студенте).
Испитне пријаве и уплатнице се предају предметном професору на самом испиту(не пријављује се у студентској служби).
Пријаве се могу преузети са сајта школе, одшатампати и попунити.
Ко нема могућности да преузме пријаву електронски исту може узети на сам дан испита на портирници.
Неопходно је да се поштују мере Владе Републике Србије у вези заштите.
Студијски програм: Прехрамбена технологија и нутриционизам
РАСПОРЕД ИСПИТА И КОЛОКВИЈУМА ЗА ОКТОБАР 2 2020.
Колоквијум у окт. 2 могу полагати студенти који пријављују и полазу испит из тог предмета у поменутом року.
Прехрамбена технологија и нутриционизам | РАСПОРЕД КОЛОКВИЈУМА | Октобарски рок 2 | ||
НАСТАВНИК | Предмет | Датум | Учионица | |
мр Александар Ивковић | Хемија | 14.10 | 10.00 | уч 5 |
Инструменталне методе анализе | 14.10 | 10 00 | уч 5 | |
Биохемија | 12.10 | 10 00 | уч 5 | |
др Владанка ступар | Органска пољопривреда | 13.10 | 09.00 | уч2 |
Блажић Милица | Биологија | 13.10. | 12.00 | Лаб 1 |
мр Љубовна Миронова Ђурић | Основе инжењерске технике | 14.10 | 12 00 | уч 2 |
др Славица Чабрило | Прехрамбени адитиви | 14.10 | 10 30 | уч 5 |
др Славица Чабрило | Обрада намирница | 14.10 | 10 30 | уч 5 |
14.10 | 10 30 | |||
мр Милош Пурић | Технологија вина и јап-а | 13.10 | 11 00 | уч 5 |
Технолошке операције | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Сензорна анализа хране | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
др Вишња Сикимић | Наука о храни | 16.10 | 09.00 | уч 5 |
Технологија кондиторских производа | 16.10 | 09.00 | уч 5 | |
Управљање контролом и безбедношћу хране. | 16.10 | 09 00 | уч 5 | |
Контрола квалитета | 16.10 | 09 00 | уч 5 | |
Контрола квалитета и безбедност хране | 16.10 | 09 00 | уч 5 | |
Технологија млека | 16.10 | 09 00 | уч 5 | |
Специјализација-технологија млека | 16.10 | 09 00 | уч 5 | |
Исхрана и дијететика | 16.10 | 09 00 | уч 5 |
Прехрамбена технологија и нутриционизам | РАСПОРЕД ИСПИТА | Септембарски.рок | ||
НАСТАВНИК | Предмет | Датум | време | Учионица |
мр Александар Ивковић | Хемија писмени | 14.10 | 10.00 | уч 5 |
Хемија усмени | 14.10 | 10.00 | уч5 | |
Биохемија испит | 12.10 | 10 00 | уч 5 | |
Инструменталне методе анализе писмени | 14.10 | 10.00 | уч5 | |
Инструменталне методе анализе усмени | 14.10 | 10 00 | уч 5 | |
мр Алекса Срданов | Математика | 13.10 | 10.00 | АМФ |
др Јасминка Ђорђевић-Милорадовић | Биологија | 15.10 | 09.00 | каб 2 |
мр Драган Шалер | Примена рачунара | 15.10 | 11.00 | РЦ |
др Мирко Благојевић | Социологија и пословне комуникације | 16.10 | 09.00 | АМФ |
др Мирко Јовановић (мр Љубовна Миронова-Ђурић) | Основе инжењерске технике | 14.10 | 12 00 | уч 2 |
др Љиљана Јовановић – Панић | Физиологија са анатомијом | 13.10 | 16 00 | уч 5 |
Имунологија за нутриционисте | 13.10 | 16 00 | уч 5 | |
Микробиологија с микробиологијом хране | 13.10 | 16 00 | уч 5 | |
Заштита и квалитет вода | 13.10 | 16 00 | уч 5 | |
Специјализација | 13.10. | 16 00 | уч 5 | |
др Владанка Ступар | Лековито и зачинско биље | 13.10 | 09.00 | уч 2 |
др Славица Чабрило | Прехрамбени адитиви | 15.10 | 11.00 | уч 5 |
Технологија воћа и поврћа | 15.10 | 11.00 | уч 5 | |
Технологија брашна | 15.10 | 11.00 | уч 5 | |
Санитација и хигијена | 15.10 | 12.00 | уч.5 | |
Амбалажа и паковање хране | 15.10 | 11.00 | уч 5 | |
Обрада намирница | 15.10 | 12.00 | уч 5 | |
Специјализација | 15.10 | 12.00 | уч 5 | |
мр Милош Пурић | Технолошке операције | 13.10 | 11 00 | уч 5 |
Маркетинг исхране | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Сензорна анализа хране | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Макробиотика | ||||
Технологија шећера и скроба | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Технологија вина и јапа | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Технологија меса | 13.10 | 11 00 | уч 5 | |
Специјализација | 13.10 | 11 00 | уч5 | |
др Миливоје Миловановић | Органска пољопривреда | 15.10 | 14 00 | уч 2 |
др Вишња Сикимић | Наука о храни | 16.00 | 10.00 | уч 5 |
Исхрана и дијететика | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Контрола квалитета и безбедност хране | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Технологија шећера и кондитора | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Технологија млека | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Планирање и организација исхране | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Функционална храна | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Специјализација | 16.00 | 10.00 | уч 5 | |
Комисија | Аутоматско управљање | 14.10 | 11.00 | уч 3 |
др Ђорђе Михаиловић | Организација рада | 16.10 | 15 30 | уч 2 |
др Владан Ђулаковић | Заштита агросистема | 12.10 | 09 00 | уч 2 |
др Миодраг Станисављевић | Процеси у животној средини | 14.10 | 10 00 | Каб 1 |
Третман отпада и рециклажа | 14.10 | 10 00 | каб 1 |