Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова - одсек Прехрамбена технологија - септембарски рок - 2019.

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
         
Биохемија        
Биологија        

Обрада намирница

04.09.2019. 11:00     
Микробиологија са микробиологијом хране 04.09.2019. 11:00     
Прехрамбени адитиви 04.09.2019. 11:00     

Технологија брашна са пекарством

04.09.2019. 11:00     

Технологија шећера и скроба

04.09.2019. 11:00  26.08.2019. 10:00
Технологија вина и јаких алкохолних пића 04.09.2019. 11:00 
Основе прехрамбене технологије 04.09.2019. 11:00     
Маркетинг исхране 26.08.2019. 08:30    
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе (за студенте до школске 2017/18)    
Технологија уља        
Технологија шећера        
Технологија млека 02.09.2019. 10:00    
Технологија кондиторских производа
Наука о храни
Контрола квалитета хране (програм 2012) 02.09.2019. 11:00
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Исхрана и дијететика
Технологија жита, брашна и кондиторских производа        
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом     Први колоквијум
                          Други колоквијум
17.09.2019.
18.09.2019.
11:00    
Органска пољопривреда 06.09.2019. 10:00    

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране 02.09.2019. 08:30    
Органска пољопривреда  30.08.2019. 10:00