Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова - одсек Прехрамбена технологија - јунски рок - 2019.

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
         
Биохемија        
Биологија        

Обрада намирница

       
Микробиологија са микробиологијом хране        
Прехрамбени адитиви        

Технологија брашна са пекарством

       

Технологија шећера и скроба

03.06.2019. 11:00
Технологија вина и јаких алкохолних пића    
Основе прехрамбене технологије        
Маркетинг исхране 03.06.2019. 09:00    
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе (за студенте до школске 2017/18)    
Технологија уља        
Технологија шећера        
Технологија млека 27.05.2019. 09:30 28.05.2019. 09:00
Технологија кондиторских производа
Наука о храни
Контрола квалитета хране (програм 2012) 10:30
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Исхрана и дијететика
Технологија жита, брашна и кондиторских производа        
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом        

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране 27.05.2019. 10:30    
Органска пољопривреда