Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова - одсек Прехрамбена технологија - априлски рок - 2019.

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
         
Биохемија        
Биологија        

Обрада намирница

29.03. 11:00    
Микробиологија са микробиологијом хране    
Прехрамбени адитиви    

Технологија брашна са пекарством

   

Технологија шећера и скроба

27.03.2019. 13:00
Технологија вина и јаких алкохолних пића
Основе прехрамбене технологије    
Маркетинг исхране 27.03.2019. 13:00    
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе     
Технологија уља        
Технологија шећера        
Исхрана и дијететика 19.03.2019. 09:00    
Технологија млека 14:00
Технологија кондиторских производа
Контрола квалитета хране (програм 2012)
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Наука о храни
Технологија жита, брашна и кондиторских производа    
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом        

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране 19.03.2019. 14:00    
Органска пољопривреда  01.04.2019. 12:00