Распоред колоквијума и одбрана семинарских радова - одсек Прехрамбена технологија - октобарски рок - 2018.

 

 

Основне струковне студије Колоквијуми Одбрана
семинарских радова
Предмет датум време датум време
         
Биохемија        
Биологија        

Обрада намирница

 21.09. 09:00    
Микробиологија са микробиологијом хране  21.09. 10:00    
Прехрамбени адитиви  21.09. 09:00    

Технологија брашна са пекарством

 21.09. 10:00    

Технологија шећера и скроба

 21.09. 10:00    
Технологија вина и јаких алкохолних пића 21.09. 09:00 24.09.2018. 11:00
Маркетинг исхране (цео колоквијум) 24.09.2018. 09:00    
Технолошке операције    
Инструменталне методе анализе  (цео колоквијум) 24.09.2018. 11:00
Технологија уља        
Технологија шећера        
Технологија млека 20.09.2018. 10:30 20.09.2018. 12:00
Исхрана и дијететика
Технологија кондиторских производа
Контрола квалитета хране (програм 2012) 09:00
Контрола квалитета и безбедности хране (програм 2015/16)
Наука о храни
Технологија жита, брашна и кондиторских производа        
Загађење и квалитет вода        
Физиологија са анатомијом        

Специјалистичке струковне студије

       
Управљање квалитетом и безбедношћу хране 20.09.2018. 09:00 20.09.2018. 12:00
Органска пољопривреда