Распоред испита ПTиН - окт. 2 - 2017
- Распоред испита и колоквијума
- Датум последње измене петак, 06 октобар 2017 08:34
- | Прегледа: 415
Специјалистичке струковне студије
Специјалистичке струковне студије | октобар 2 2017. | ||
дан | сат | ||
7 | Статистичка контрола квалитета и ризик анализа | ||
8 | Адитиви и ароме у храни | 12.10. | 11.00 |
9 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији (виши курс) | 12.10. | 11.00 |
10 | Микробиолошке методе у производњи хране | 12.10. | 16.00 |
11 | Органска пољопривреда | ||
12 | Стручна пракса | 13.10. | 09.00 |
13 | Технологија брашна са пекарством (виши курс) | 12.10. | 11.00 |
14 | Технологија вина и јаких алкохолних пића (виши курс) | 13.10. | 09.00 |
15 | Технологија воде | 12.10. | 16.00 |
16 | Технологија воћа и поврћа (виши курс) | 12.10. | 11.00 |
17 | Технологија кондиторских производа (виши курс) | 10.10. | 12.30 |
18 | Технологија млека (виши курс) | 10.10. | 12.30 |
19 | Технологија меса (виши курс) | 11.10. | 10.00 |
20 | Технологија уља (виши курс) | 13.10. | 09.00 |
21 | Управљање заштитом животне средине у прехрамбеној индустрији | 12.10. | 16.00 |
22 | Управљање квалитетом и безбедношћу хране | 10.10. | 12.30 |
23 | Хемијске методе анализе | ||
24 | Целоживотна исхрана | 10.10. | 12.30 |
Основне струковне студије
Назив предмета | октобар 2 2017. | ||
дан | сат | ||
1 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији | 12.10. | 11.00 |
2 | Аутоматско управљање | исто као код електро и машинског смера | |
3 | Биохемија | 11.10. | 10.00 |
4 | Екологија и заштита вода / Загађење и квалитет вода | 12.10. | 17.00 |
5 | Инструменталне методе анализе | 13.10. | 09.00 |
6 | Контрола квалитета хране | 10.10. | 12.30 |
7 | Математика | исто као на смеровима екологија и пољопривреда | |
8 | Микробиологија | 12.10. | 16.00 |
9 | Микробиологија хране | 12.10. | 16.00 |
10 | Наука о храни | 10.10. | 12.30 |
11 | Предузетништво | исто као код машинског смера | |
12 | Основи инжењерске технике | исто као код електро и машинског смера | |
13 | Познавање сировина са биотехнологијом | исти термин као за предмет Биологија 1 на смеру пољопривреда | |
14 | Примена рачунара | исто као на смеровима екологија и пољопривреда | |
15 | Социологија и пословне комуникације | исто као на смеру пољопривреда | |
16 | Технологија брашна са пекарством | 12.10. | 11.00 |
17 | Технологија вина и јаких алкохолних пића | 13.10. | 09.00 |
18 | Технологија воћа и поврћа | 12.10. | 11.00 |
19 | Физиологија са анатомијом | 12.10. | 17.00 |
20 | Технологија кондиторских производа | 10.10. | 12.30 |
21 | Технологија меса | 11.10. | 10.00 |
22 | Технологија млека | 10.10. | 12.30 |
23 | Технологија уља | 13.10. | 09.00 |
24 | Технологија шећера / Технологија скроба (мр Милош Пурић) | 13.10. | 09.00 |
26 | Технологија шећера и скроба (мр Милош Пурић) | 13.10. | 09.00 |
27 | Технолошке операције | 13.10. | 09.00 |
28 | Планирање и организација исхране | 11.10. | 10.00 |
29 | Процеси у животној средини и управљање | 11.10. | 09.00 |
30 | Хемија | исто као на смеру пољопривреда | |
31 | Стручна пракса | 13.10. | 09.00 |
32 | Прехрамбени адитиви | 12.10. | 11.00 |
33 | Третман отпада и рециклажа | 11.10. | 11.00 |
34 | Микробиологија са микробиологијом хране | 12.10. | 16.00 |
35 | Функционална храна | 10.10. | 12.30 |
36 | Обрада намирница | 12.10. | 11.00 |
37 | Маркетинг исхране | 13.10. | 09.00 |
Остали испити код којих није наведен термин полажу се у договору са професором