Наставни план основних студија до 2014. год
- Наставни план и програм
- Датум последње измене уторак, 08 септембар 2020 08:36
- | Прегледа: 5933
Рб | Шифра | Назив предмета | Сем | Тип | Статус | Часови акт.наст. | Остало+ Оптерећење |
ЕСПБ | ||
П | В | ДОН | ||||||||
ПРВА ГОДИНА | ||||||||||
1 | 1210101 | Хемија | 1 | О | 3 | 3 | 3+3 | 9 | ||
2 | 1210102 | Математика | 1 | О | 3 | 2 | 3+2 | 6 | ||
3 | 1210103 | Познавање сировина са биотехнологијом | 1 | О | 3 | 3 | 3+3 | 9 | ||
4 | 1210104 | Основи инжењерске технике | 1 | О | 2 | 2 | 2+2 | 6 | ||
5 | 1210205 | Органска хемија | 2 | О | 3 | 3 | 3+3 | 9 | ||
6 | 1210206 | Биохемија | 2 | О | 3 | 3 | 3+3 | 9 | ||
7 | 1210207 | Примена рачунара | 2 | О | 2 | 2 | 2+2 | 6 | ||
8 | 1210208 | Социологија и пословне комуникације | 2 | О | 2 | 1 | 2+1 | 6 | ||
Укупно часова активне наставе и ЕСПБ бодова на години студија = | 21 | + | 19 | 60 | ||||||
40 | ||||||||||
ДРУГА ГОДИНА | ||||||||||
9 | 1210309 | Предузетништво | 3 | О | 3 | 2 | 3+2 | 6 | ||
10 | 1210310 | Технолошке операције | 3 | О | 3 | 2 | 3+2 | 8 | ||
11 | 1210311 | Прехрамбени адитиви | 3 | О | 2 | 2 | 2+2 | 6 | ||
12 | 1210312 | Микробиологија | 3 | О | 3 | 2 | 3+2 | 8 | ||
13 | 1210413 | Процеси у животној средини и управљање | 4 | О | 2 | 2 | 3+2 | 6 | ||
14 | 1210414 | Инструменталне методе анализе | 4 | О | 2 | 2 | 2+2 | 6 | ||
15 | 1210415 | Микробиологија хране | 4 | О | 2 | 2 | 2+2 | 6 | ||
16 | 1210416 | Наука о храни | 4 | О | 3 | 2 | 2+2 | 6 | ||
17 | 1210417 | Изборна технологија I | 4 | И | 3 | 2 | 3+2 | 8 | ||
Укупно часова активне наставе и ЕСПБ бодова на години студија = | 23 | + | 18 | 60 | ||||||
41 | ||||||||||
ТРЕЋА ГОДИНА | ||||||||||
18 | Изборна технологија II | 5 | И | 3 | 2 | 3+2 | 8 | |||
19 | Изборна технологија III | 5 | И | 3 | 2 | 3+2 | 8 | |||
20 | Контрола квлаитета хране | 5 | О | 3 | 3 | 3+3 | 6 | |||
21 | Аутоматско управљање | 5 | О | 3 | 2 | 3+2 | 4 | |||
22 | Заштита и квалитет вода | 6 | О | 3 | 2 | 3+2 | 6 | |||
23 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији | 6 | О | 3 | 2 | 3+2 | 6 | |||
24 | Изборна технологија IV | 6 | И | 3 | 2 | 3+2 | 8 | |||
25 | Третман отпада и рециклажа | 6 | О | 3 | 2 | 3+2 | 4 | |||
26 | Стручна пракса | 6 | О | 0 | 3 | 0+3 | 4 | |||
27 | Дипломски рад | 6 | О | 0 | 5 | 0+5 | 6 | |||
Укупно часова активне наставе и ЕСПБ бодова на години студија = | 24 | + | 25 | 60 | ||||||
49 | ||||||||||
Укупно часова активне наставе и ЕСПБ бодова на години студија = | 69+52=121 | 8 | 180 | |||||||
Укупно часова активне наставе и ЕСПБ бодова на целим студијама= | (1035+780=1815) | 120 | ||||||||
Рб | Шифра | Назив предмета | Сем | Тип | Статус | Часови акт.наст. | Остало+ Оптерећење |
ЕСПБ | ||
П | В | ДОН | ||||||||
Изборни предмет 1. | ||||||||||
1 | Технологија брашна са пекарством | 4 | 3 | 2 | 8 | |||||
2 | Технологија воћа и поврћа | 4 | 3 | 2 | ||||||
Изборни предмет 2 | ||||||||||
1 | Технологија шећера и скроба | 5 | 3 | 2 | 8 | |||||
2 | Технологија меса | 5 | 3 | 2 | ||||||
Изборни предмет 3 | ||||||||||
1 | Технологија кондиторских производа | 5 | 3 | 2 | 8 | |||||
2 | Технологија млека | 5 | 3 | 2 | ||||||
Изборни предмет 4 | ||||||||||
1 | Технологија вина и јаких алкохолних пића | 6 | 3 | 2 | 8 | |||||
2 | Технологија уља | 6 | 3 | 2 |