Наставни план специјалистичких студија 2012
- Наставни план и програм
- Датум последње измене уторак, 08 септембар 2020 08:36
- | Прегледа: 3016
Табела 5.1 Распоред предмета по семестрима и годинама студија | ||||||
Рб | Назив предмета | Сем | Тип | Статус | Часова | ЕСПБ |
1 | Управљање квалитетом и безбедношћу хране | 1 | О | 2+2 | 6 | |
2 | Хемијске методе анализе | 1 | О | 2+2 | 6 | |
3 | Микробиолошке методе у производњи хране | 1 | О | 2+2 | 6 | |
4 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији (виши курс) | 1 | O | 2+2 | 4 | |
5 | Статистичка контрола квалитета и ризик анализа | 1 | O | 2+2 | 3 | |
Прва изборна група предмета (бирају се два предмета) | ||||||
5 | Адитиви и ароме у храни | 2 | И | 2+2 | 6 | |
6 | Органска пољопривреда | 2 | И | 2+2 | 6 | |
7 | Управљање заштитом животне средине у прехрамбеној индустрији | 2 | И | 2+2 | 6 | |
8 | Целоживотна исхрана | 2 | И | 2+2 | 6 | |
(бирају се ДВА предмета+ПРАКСА+СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ РАД) | ||||||
9 | Технологија меса (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
10 | Технологија млека (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
11 | Технологија брашна са пекарством (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
12 | Технологија кондиторских производа (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
13 | Технологија уља (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
14 | Технологија воћа и поврћа (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
15 | Технологија воде | 2 | И | 3+3 | 6 | |
16 | Технологија вина и јаких алкохолних пића (виши курс) | 2 | И | 3+3 | 6 | |
17 | Стручна пракса | 2 | О | 0+4 | 1 | |
18 | Специјалистички рад | 2 | О | 0+8 | 10 |