Наставни план специјалистичких студија - акредитација 2017.

Студијска група - Прехрамбена технологија и нутриционизам

 

pdf1

 

Рб Шиф
пред.
Назив предмета Модул Сем П В ЕСПБ О/И
                 
1 21210100 Амбалажа и паковање хране (виши курс) ЗАЈ 1 2 2 6 О
2 21210200 Статистичка контрола квалитета и ризик анализа ЗАЈ 1 2 2 3 О
3 21210300 Микробиологија хране (виши курс) ЗАЈ 1 2 2 6 О
4/5   Изборни предмет 1 (бирају се 2 од 3)            
  21210401 Прехрамбени адитиви (виши курс) ЗАЈ 1 2 2 6 И
  21210501 Заштита биодиверзитета ЗАЈ 1 2 2 6 И
  21210601 Социологија исхране ЗАЈ 1 2 2 6 И
6 21210700 Управљање квалитетом и безбедношћу хране ЗАЈ 2 2 2 6 О
7 21210800 Инструменталне методе анализе (виши курс) ЗАЈ 2 2 2 4 О
8/9    Изборни предмет 2 (бирају се 2 од 4)            
  21210902 Технологијa меса и млека (виши курс) ЗАЈ 2 3 3 6 И
  21211002 Технологија шећера, брашна и кондиторских производа (виши курс) ЗАЈ 2 3 3 6 И
  21211102 Технологија воћа, вина и јаких алкохолних пића (виши курс) ЗАЈ 2 3 3 6 И
  21211202 Исхрана и нутриционистички принципи у производњи хране ЗАЈ 2 3 3 6 И
10 21211300 Стручна пракса ЗАЈ 2   3 3 О
11 21211400 Специјалистички рад ЗАЈ 2   8 8 И