Наставни план основних студија - акредитација 2017.
- Наставни план и програм
- Датум последње измене уторак, 08 септембар 2020 08:37
- | Прегледа: 3717
Студијска група - Прехрамбена технологија и нутриционизам
Изборно подручје - Прехрамбена технологија
Рб | Шиф пред. |
Назив предмета | Модул | Сем | П | В | ЕСПБ | О/И |
1 | 11210100 | Хемија | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 9 | О |
2 | 11210200 | Математика | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 6 | О |
3 | 11210300 | Биологија 1 | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 9 | О |
4 | 11210400 | Примена рачунара | ЗАЈ | 1 | 2 | 2 | 3 | О |
5 | 11220500 | Социологија и пословне комуникације | ЗАЈ | 2 | 2 | 1 | 3 | О |
6 | 11220600 | Биохемија | ЗАЈ | 2 | 3 | 2 | 9 | О |
7 | 11220700 | Основи инжењерске технике | ЗАЈ | 2 | 2 | 3 | 6 | О |
8 | 11220800 | Физиологија са анатомијом | ЗАЈ | 2 | 3 | 2 | 9 | О |
9 | 11220900 | Инструменталне методе анализа | ЗАЈ | 2 | 2 | 2 | 6 | О |
10 | 11231000 | Лековито и зачинско биље | ЗАЈ | 3 | 2 | 2 | 5 | О |
11 | 11231100 | Прехрамбени адитиви | ЗАЈ | 3 | 2 | 2 | 7 | О |
12 | 11231200 | Микробиологија са микробиологијом хране | ЗАЈ | 3 | 3 | 2 | 9 | О |
13 | 11231300 | Технолошке операције | ЗАЈ | 3 | 3 | 3 | 9 | О |
14 | 11241400 | Органска пољопривреда | ЗАЈ | 4 | 3 | 2 | 6 | О |
15 | 11241500 | Наука о храни | ЗАЈ | 4 | 3 | 2 | 8 | О |
16 | Изборни предмет 1 | Модул 1 | 4 | 3 | 3 | 9 | И | |
11241611 | Технологија меса | |||||||
11241711 | Технологија вина и јаких алкохолних пића | |||||||
17 | 11241810 | Аутоматско управљање | Модул 1 | 4 | 4 | 1 | 7 | О |
18 | 11251900 | Исхрана и дијететика | ЗАЈ | 5 | 3 | 1 | 5 | О |
19 | 11252000 | Сензорна анализа хране | ЗАЈ | 5 | 2 | 2 | 4 | О |
20 | Изборни предмет 2 | Модул 1 | 5 | 3 | 3 | 9 | И | |
11252112 | Технологија воћа и поврћа | |||||||
11252212 | Технологија брашна са пекарством | |||||||
21 | Изборни предмет 3 | Модул 1 | 5 | 3 | 3 | 9 | И | |
11252313 | Технологија шећера и кондиторских производа | |||||||
11252413 | Технологија млека | |||||||
22 | 11262500 | Заштита и квалитет вода | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 5 | О |
23 | 11262600 | Организација рада | ЗАЈ | 6 | 2 | 3 | 5 | О |
24 | 11262700 | Амбалажа и паковање хране | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 6 | О |
25 | 11262800 | Контрола квалитета и безбедност хране | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 6 | О |
26 | 11262900 | Пракса | ЗАЈ | 6 | 2 | 2 | О | |
27 | 11263000 | Завршни рад | ЗАЈ | 6 | 5 | 9 | О |
Изборно подручје - Нутриционизам
Рб | Шиф пред. |
Назив предмета | Модул | Сем | П | В | ЕСПБ | О/И |
1 | 11210100 | Хемија | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 9 | О |
2 | 11210200 | Математика | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 6 | О |
3 | 11210300 | Биологија 1 | ЗАЈ | 1 | 3 | 2 | 9 | О |
4 | 11210400 | Примена рачунара | ЗАЈ | 1 | 2 | 2 | 3 | О |
5 | 11220500 | Социологија и пословне комуникације | ЗАЈ | 2 | 2 | 1 | 3 | О |
6 | 11220600 | Биохемија | ЗАЈ | 2 | 3 | 2 | 9 | О |
7 | 11220700 | Основи инжењерске технике | ЗАЈ | 2 | 2 | 3 | 6 | О |
8 | 11220800 | Физиологија са анатомијом | ЗАЈ | 2 | 3 | 2 | 9 | О |
9 | 11220900 | Инструменталне методе анализа | ЗАЈ | 2 | 2 | 2 | 6 | О |
10 | 11231000 | Лековито и зачинско биље | ЗАЈ | 3 | 2 | 2 | 5 | О |
11 | 11231100 | Прехрамбени адитиви | ЗАЈ | 3 | 2 | 2 | 7 | О |
12 | 11231200 | Микробиологија са микробиологијом хране | ЗАЈ | 3 | 3 | 2 | 9 | О |
13 | 11231300 | Технолошке операције | ЗАЈ | 3 | 3 | 3 | 9 | О |
14 | 11241400 | Органска пољопривреда | ЗАЈ | 4 | 3 | 2 | 6 | О |
15 | 11241500 | Наука о храни | ЗАЈ | 4 | 3 | 2 | 8 | О |
16 | Изборни предмет 1 | Модул 2 | 4 | 3 | 3 | 9 | И | |
11241621 | Санитација и хигијена | |||||||
11241721 | Заштита агроекосистема | |||||||
17 | 11241820 | Обрада намирница | Модул 2 | 4 | 3 | 2 | 7 | О |
18 | 11251900 | Исхрана и дијететика | ЗАЈ | 5 | 3 | 1 | 5 | О |
19 | 11252000 | Сензорна анализа хране | ЗАЈ | 5 | 2 | 2 | 4 | О |
20 | Изборни предмет 2 | Модул 2 | 5 | 3 | 3 | 9 | И | |
11252122 | Маркетинг исхране | |||||||
11252222 | Макробиотика | |||||||
21 | Изборни предмет 3 | Модул 2 | 5 | 3 | 3 | 9 | И | |
11252323 | Планирање и организација исхране | |||||||
11252423 | Имунологија за нутриционисте | |||||||
22 | 11262500 | Заштита и квалитет вода | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 5 | О |
23 | 11262600 | Организација рада | ЗАЈ | 6 | 2 | 3 | 5 | О |
24 | 11262700 | Амбалажа и паковање хране | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 6 | О |
25 | 11262800 | Контрола квалитета и безбедност хране | ЗАЈ | 6 | 3 | 2 | 6 | О |
26 | 11262900 | Пракса | ЗАЈ | 6 | 2 | 2 | О | |
27 | 11263000 | Завршни рад | ЗАЈ | 6 | 5 | 9 | О |