Наставни план основних студија од 2015. год
- Наставни план и програм
- Датум последње измене уторак, 08 септембар 2020 08:36
- | Прегледа: 4862
Р.б. | Шифра | Назив предмета | Сем | Статус | Н.ф. | O. час. | ЕСПБ |
1 | 1210101 | Хемија | I | О | 3+3 | - | 9 |
2 | 1210102 | Математика | I | О | 3+2 | - | 9 |
3 | 1210103 | Познавање сировина са биотехнологијом | I | О | 3+3 | - | 8 |
4 | 1210104 | Основи инжењерске технике | I | O | 2+3 | - | 6 |
5 | 1210205 | Физиологија са анатомијом | II | О | 3+2 | 9 | |
6 | 1210206 | Биохемија | II | О | 3+3 | 9 | |
7 | 1210207 | Примена рачунара | II | О | 2+2 | 6 | |
8 | 1210208 | Социологија и пословне комуникације | II | О | 2+1 | 4 | |
9 | 1210309 | Микробиологија са микробиологијом хране | III | О | 3+3 | - | 8 |
10 | 1210310 | Технолошке операције | III | О | 3+2 | - | 8 |
11 | 1210311 | Прехрамбени адитиви | III | О | 2+2 | - | 6 |
12 | 1210312 | Наука о храни | III | О | 2+2 | - | 8 |
13 | 1210414 | Предузетништво | IV | О | 2+2 | - | 5 |
14 | 1210413 | Обрада намирница | IV | О | 2+2 | - | 6 |
15 | 1210415 | Функционална храна | IV | О | 2+2 | - | 6 |
16 | ИЗБ 1 | Изборни предмет I | IV | И | 3+2 | - | 6 |
1210421 | Третман отпада и рециклажа | ||||||
1210422 | Маркетинг исхране | ||||||
МОДУЛ ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА | |||||||
17 | 1210423 | Аутоматско управљање | IV | O | 3+2 | 7 | |
18 | ИЗБМ 1 | Изборни предмет 2 модула I | V | И | 3+2 | - | 7 |
1210525 | Технологија воћа и поврћа | ||||||
1210526 | Технологија брашна са пекарством | ||||||
19 | ИЗБМ 2 | Изборни предмет 3 модула I | V | И | 3+2 | - | 7 |
1210527 | Технологија уља | ||||||
1210528 | Технологија вина и јаких алкохолних пића | ||||||
20 | 1210516 | Инструменталне методе анализе | V | О | 3+2 | - | 6 |
21 | ИЗБМ 3 | Изборни предмет 4 модула I | V | И | 3+2 | - | 7 |
1210529 | Технологија млека | ||||||
1210530 | Технологија кондиторских производа | ||||||
22 | ИЗБМ 4 | Изборни предмет 5 модула I | VI | И | 3+2 | - | 7 |
1210631 | Технологија меса | ||||||
1210632 | Технологија шећера и скроба | ||||||
23 | 1210617 | Контрола квалитета и безбедност хране | VI | О | 3+2 | - | 6 |
24 | 1210618 | Загађење и квалитет вода | VI | О | 3+2 | - | 6 |
25 | 1210619 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији | VI | О | 3+2 | - | 6 |
26 | 1210620 | Стручна пракса | VI | О | 0+3 | 2 | |
27 | 1210631 | Завршни рад | VI | О | 0+5 | 6 | |
УКУПНО ЧАСОВА АКТИВНЕ НАСТАВЕ | 79+62 | - | 180 | ||||
МОДУЛ НУТРИЦИОНИЗАМ | |||||||
17 | 1210424 | Планирање и организација исхране | IV | O | 3+2 | 7 | |
18 | ИЗБМ 1 | Изборни предмет 2 модула II | V | И | 3+2 | - | 7 |
1220525 | Основе прехрамбене технологије | ||||||
1220526 | Санитација и хигијена | ||||||
19 | ИЗБМ 2 | Изборни предмет 3 модула II | V | И | 3+2 | - | 7 |
1220527 | Лековито и зачинско биље | ||||||
1220528 | Процеси у животној средини и управљање | ||||||
20 | 1210516 | Инструменталне методе анализе | V | О | 3+2 | 6 | |
21 | ИЗБМ 3 | Изборни предмет 4 модула II | V | И | 3+2 | 7 | |
1220529 | Исхрана и дијететика | ||||||
1220530 | Сензорна анализа хране и пића | ||||||
22 | ИЗБМ 4 | Изборни предмет 5 модула II | VI | И | 3+2 | - | 7 |
1220631 | Макробиотика | ||||||
1220632 | Имунологија за нутриционисте | ||||||
23 | 1210617 | Контрола квалитета и безбедност хране | VI | О | 3+2 | - | 6 |
24 | 1210618 | Загађење и квалитет вода | VI | О | 3+2 | - | 6 |
25 | 1210619 | Амбалажа у прехрамбеној индустрији | VI | О | 3+2 | - | 6 |
26 | 1210620 | Стручна пракса | VI | О | 0+3 | 2 | |
27 | 1210631 | Завршни рад | VI | О | 0+5 | 6 | |
УКУПНО ЧАСОВА АКТИВНЕ НАСТАВЕ | 79+62 | - | 180 |