МА - распоред часова - пролећни семестар за школску 2022/2023

 

 

1. година - Компјутерско пројектовање и CNC системи

KPCS 1.

2. година - Компјутерско пројектовање и CNC системи

kpcs2

3. година - Производно Машинство

maspro 3g

 

3. година - Пројектовање рачунаром

maspra 3g