Физика, хемија и заштита земљишта - резултати 1. теста од 25.12.2019.

 

 

 1. тест из Физике, хемије и заштите земљишта положили су следећи студенти:

 

  Презиме Име поена
       
1. Станковић Ирена 25
2. Рајчић Оливера 17
3. Вучић Љиљана 16
       

 

Наставник

Владанка Ступар