А Л У М Н И

 

 


 

Поштоване колегинице и колеге, драги дипломирани студенти свих нивоа студија Високе техничке школе струковних студија Пожаревац!

Ви сте завршили своје студије и стекли диплому Високе техничке школе струковних студија Пожаревац, ипак, надамо се да се овим неће завршити и наша сарадња. Желели бисмо да успоставимо и одржимо добре колегијалне и пословне односе са вама, на обострано задовољство и корист.

У циљу умрежавања, информисања, размене искуства и знања, међусобне комуникације алумниста Високе техничке школе струковних студија Пожаревац, као и одржавања везе Високе техничке школе струковних студија Пожаревац са својим дипломираним студентима одлучили смо да формирамо Алумни клуб Високе техничке школе струковних студија Пожаревац.

Формирање јединствене базе дипломираних студената Високе техничке школе струковних студија Пожаревац омогућиће, у наредном периоду, формирање клуба алумниста Високе техничке школе струковних студија Пожаревац, са циљем повезивања и развијања сарадње између Школе, алумниста Високе техничке школе струковних студија Пожаревац, као и предузећа, организација или институција у којима сте или ћете бити запослени.

Задатак нашег Алумни клуба је да омогући наставак дружења успостављеног у току студија и допринесе јачању струке. Други његов важан задатак је да пружи помоћ дипломираним студентима и успостави активну и константну сарадњу Високе техничке школе струковних студија Пожаревац с једне, и привреде и друштва с друге стране. Поновним успостављањем контаката, остваривањем и унапређењем стручне, образовне, пословне и личне међусобне сарадње – између оних који се баве истом или сличном професијом, доприноси се побољшању квалитета и живота у Школи, промовисању и ангажовању образовних и истраживачких капацитета Школе, промовисању струка и унапређењу квалитета и друштвеног живота алумниста Високе техничке школе струковних студија Пожаревац. Очекујемо да ће овај клуб, на основу искуства чланова Алумнија, Школи дати и корисне информације потребне за унапређење студијских програма, наставних метода, преношење практичних знања и слично.

alumni

Да бисте постали члан Алумнија Високе техничке школе струковних студија Пожаревац, довољно је да поднесете захтев на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . или, још једноставније, попуните овај УПИТНИК. Чланство у Алумнију је добровољно и бесплатно.

Чланством у Алумнију стичете могућност бржег и лакшег решавања пословних проблема и дилема, као и остваривање различитих пословних аранжмана, на основу очекиване праксе добрих односа између чланова Алумнија.

Ваше примедбе, сугестије, идеје и предлози који би допринели побољшању рада Алумни клуба Високе техничке школе струковних студија Пожаревац су свакако добродошли! Можете их послати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , а ми ћемо се потрудити да их максимално уважимо.